Professionele keukens en HACCP-eisen.
Voor de professionele keukenlocaties is het van belang dat minimaal 1 x per jaar de planken worden gevlakt. Afhankelijk van de intensiteit van de activiteiten op de locaties is het advies voor het slijpen van de messen 1-3 x per jaar. Er wordt vanuit gegaan dat een locatie beschikt over 2 sets van 5-6 snijplanken (formaat gastronorm 53 x 32,5 cm) en 2 sets van 10 messen. Dan kan 1 set (planken en/of messen) een korte tijd worden gemist.
Snijplankboxen: efficient en effectief.
Locaties kunnen hun verzoek op ieder moment melden op de website www.desnijplank.nl Op basis van de ervaringen zijn een 3-tal boxen ontwikkeld, te weten:
1. Snijplankbox Medium:
* Vlakken max. 5 planken (gastronorm) en slijpen max. 10 messen: € 190,00
2. Snijplankbox Basis:
* Vlakken 1 plank (gastronorm) en slijpen van max. 10 messen : € 99,00
3. Snijplankbox Messen
* Slijpen van max. 10 messen : € 85,00
Na ontvangst van het verzoek wordt een box toegestuurd. Deze kan volgens aanwijzing worden gevuld en gestuurd naar het Antwoordnummer van De Snijplank BV. Binnen 10 werkdagen ontvangt u de zending retour. De snijplanken zijn gevlakt en de messen geslepen.
Vanzelfsprekend blijft maatwerk mogelijk. Ook dat kan op het contactformulier worden aangegeven. Direct na ontvangst van het contactformulier nemen wij contact op voor eventuele vragen.
De genoemd prijzen zijn excl. BTW. De factuur wordt nadat de opdracht is uitgevoerd, conform afspraak rechtstreeks verstuurd naar Compass Group Nederland.